BLI MEDLEM

MÅNADENS MEDLEM Februari 2021 – fotograf Hans Wachner

Jag heter Hans och jag är fotograf/entreprenör på Postgatan 1 i Veberöd ”lilla blå huset” – ”Hairdo”

För fem år sedan startade jag Fotograf Hans Wachner. Jag kännetecknas som en väldigt idérik och kreativ fotograf. Foto för mig ska förmedla en känsla med detaljer som uttrycker sig på ett sätt att ni stannar upp och ser mer än bara fotot. Jag är ingen nischad fotograf och det gör att jag alltid utvecklas i mitt fotograferande och ser möjligheter i alla situationer.

Jag fotograferar porträtt, bröllop, barn och familjer. Jag erbjuder även företagslösningar så som produktfotografering, varumärkesreklam, personalfoto och företagsfoto. Jag skräddarsyr paket och lösningar för att ni ska känna er trygga. Jag erbjuder fotokurser för er som vill ta kontroll över er kamers.

Verksam i hela världen och har gjort uppdrag i bland annat England och Ukraina

Min vision är att en vacker dag ha hela världen som arbetsplats och möjligheten att undervisa andra i att ta foto med känsla. Jag är med i VFF för att bidra och vara delaktig som företag i vackra Veberöd.
Jag samarbetar med fotograf Mia Hjortronsteen som också är verksam i Veberöd.
Jag har en tanke att göra ett litet projekt som handlar om att fotografera minnesvärda platser i Veberöd. Platser som andas historia och jag känner ett ansvar att dokumentera till nästkommande generationer.

Ni hittar mig på LinkedIn 

Facebook: Fotograf Hans Wachner 

Instagram: Fotograf_hans_wachner 

Hemsida: www.fotografwachner.se

Tel: 0739-747484

Mail: wachner.hans@gmail.com