BLI MEDLEM

Adderat i Sverige AB

Adderat är en redovisningsbyrå som strävar efter att vara lite bättre och lite personligare. Vi har kontor i Göteborg, Lund, Malmö och Veberöd. Där kan du få personlig hjälp av våra duktiga medarbetare.

En traditionell redovisningsbyrå i grunden

Vi en traditionell redovisningsbyrå, där grundtjänsten är att vi gör månadens löpande bokföring, löner, skattedeklaration och lämnar en rapport. Men vi kan även utföra betalningar, fakturera m.m. Och vill ni ha hjälp med att starta ett bolag, ta fram en budget och annat ad hoc så hjälper vi gärna till. Årsvis gör vi bokslut och deklarationer.

Webbtjänster som minskar vår faktura

Vi har utformat våra tjänster utifrån att behovet av bokföring varierar beroende på bolagsstorlek och verksamhet. Men gemensamt för de flesta mindre bolag är att redovisning ses som ett nödvändigt ont. Som dessutom är tidkrävande och/eller dyrt. Vi har därför tagit fram webbtjänster som gör att ni kan utföra mycket av det löpande bokföringsarbetet själva. Samtidigt som våra medarbetare finns i bakgrunden och kollar att det blir rätt.

Bemanning

Adderat är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hyr ut kvalificerad ekonomipersonal på längre eller kortare uppdrag. På hel- eller deltid. Vid bemanningsuppdrag på minst 50% kan vi pressa priserna

 
sabina@adderat.se
0733-16 83 30
[wpv-map-render map_id=’map-1′ scrollwheel=’off’] [wpv-map-marker map_id=’map-1′ marker_id=’marker-2′ marker_field=’wpcf-adress’][/wpv-map-marker]