BLI MEDLEM

Björkhaga Plantskola

Björkhaga Plantskola odlar och säljer plantskoleprodukter inom hela Sverige. Vi är en partiplantskola och försäljningen riktar sig främst till trädgårdsanläggare, kommuner och liknande. Av försäljningen kommer en stor del från egen odling. Vi finns i Veberöd ca 3,5 mil från Malmö och har odlingar på ca 30 hektar.

Traditionellt sett har vi odlat buskar, häck- och landskapsväxter, men producerar nu även en del träd i kruka, solitärbuskar i 20-30 liters krukor och buskar i kruka. Vår odling är främst inriktad på E-plantor och andra svenska härkomster.

För att effektivisera vår odling av buskar i kruka har vi investerat i en  modern krukmaskin. Vi kommer också under våren att bygga tre plastväxthus för att få bättre tillväxt på känsliga sorter.

Nytt är även att vi har anskaffat en tankvagn. Den används för att vattna nyplanterade allér på ett modernt och effektivt sätt. Behöver du hjälp att vattna, hör av dig till oss.

 
patrick@bjorkhaga.se
046-810 00
[wpv-map-render map_id=’map-1′ scrollwheel=’off’] [wpv-map-marker map_id=’map-1′ marker_id=’marker-2′ marker_field=’wpcf-adress’][/wpv-map-marker]