BLI MEDLEM

Christels Hudvård & Spa

Vår vision är att få så många som möjligt att se, känna och uppleva hud- och kroppsvård som friskvård! Vi arbetar med kundanpassade behandlingar i härlig SPA-miljö. Vi finns i natursköna Veberöd strax utanför Lund, med gratis parkering och bra bussförbindelser till Lund, Malmö och Ystad.

Vi brinner för ansiktets hudhälsa som avspeglar hur du mår inuti. När du kommer hit till oss tar vi hand om dig på alla sätt, hudterapi för din utsida och samtalsterapi för insidan om vad du kan tänka på för att för att du och ditt ansikte ska må ännu bättre! Vi som arbetar här är välutbildade i allt vi har, gör och säljer. Vi går kontinuerligt på vidareutbildning i avancerad hudvård och makeup.

Vi säljer allt ni kan behöva av resultatinriktade, ekologiska och prisvärda hudvårds- och makeup-produkter. Du är alltid välkommen in att handla under våra ordinarie öppettider; alla vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Ni får alltid kostnadsfri hudvårdsrådgivning och gratis make-upkonsultation hos oss. Makeup är en förlängning och förstärkning av hudvården och den kan göra så mycket och lyfta fram dina fina sidor ännu bättre. Vår ambition är alltid att ta hand om dig på bästa sätt!

 
info@christels.se
046-800 09
[wpv-map-render map_id=’map-1′ scrollwheel=’off’] [wpv-map-marker map_id=’map-1′ marker_id=’marker-2′ marker_field=’wpcf-adress’][/wpv-map-marker]